Spółdzielnia Mieszkaniowa

SPRAWOZDANIE Z DZIAŁALNOŚCI SPÓŁDZIELNI W 2019

Opublikowano: 26 czerwca 2020

Szanowni Państwo,

pragniemy poinformować,  że  w E – KARTOTECE, zostało opublikowane Sprawozdanie Zarządu Spółdzielni Mieszkaniowej „HUTNIK” w Łaziskach Górnych z działalności Spółdzielni w 2019 roku.

Jest to dokument dostępny dla Członków Spółdzielni.

Tych z Państwa, którzy jeszcze nie posiadają dostępu do E – KARTOTEKI zachęcamy do złożenia wniosku o rejestrację konta (pobierz)  a następnie odbioru  loginu i hasła.

Wszyscy użytkownicy tego systemu mają możliwość wglądu do swoich kont czynszowych oraz pism kierowanych do wszystkich Państwa, natomiast Członkowie Spółdzielni mają również dostęp do regulaminów dotyczących między innymi zasad działania organów Spółdzielni, protokołów z posiedzeń oraz sprawozdań z działalności tych organów.

Ponadto informujemy, że w dalszym ciągu prowadzone są prace modernizacyjne systemu informatycznego i mogą występować opóźniania lub  okresowy brak przesyłu danych do modułu S.Net+, obsługującego E – KARTOTEKĘ. Przepraszamy za te utrudnienia. Dokładamy wszelkich starań, aby przygotować Państwu możliwie najlepszą funkcjonalność tego systemu. W przypadku pytań i wątpliwości dotyczących danych w E – KARTOTECE, prosimy o kontakt telefoniczny lub e-mail.

Zarząd

SM HUTNIK